Åka på latsemester eller äventyr?

Åker man till Mexico kan du i ett och samma land välja om du vill åka på rena rama latsemestern, äventyrssemestern - eller varför inte båda? Åker du med Inca Tours på resa till Mexico får du allt detta. Du får både dra på bootsen och vandra i djungeln, och lata dig på soldränkta sandstränder. Du får besöka alla sevärdheter, ruiner från en spännande historia, Mayafolkens ättlingar, besöka soltempel och mycket, mycket mer.

Mexico - mer än landet bortom tänkta murar

Mexico är så mycket mer än mexikaner i sombreros, tacoskal och mojitos. Här finns en uråldrig historia, här har portugiserna och spanjorerna koloniserat landet. Här har indianerna levt i årtusenden. Här finns något för alla. För dem som väljer trygghet framför äventyr kan bli guidade genom landet för att få se så mycket som möjligt från norr till söder. Att resa som en grupp ger trygghet samtidigt som du slipper missa viktig information och får veta allt av kompetenta reseguider.

Tveka inte - boka nu

Varför tveka? Boka redan idag och du har ditt livs äventyr framför dig! En sådan resa gör man inte alla dagar. Du kommer att samla minnen för livet som du lever länge på. Passa också på att se sällsynta djur i subtropiska djungeln. Här kan du se sengångare, fantastiska grodor, fåglar, över 4000 sällsynta arter, och fler finns ännu oupptäckta. Kanske det är just det du ska göra? Upptäck Mexico!

19 Aug 2017