Byt sandstrand och sol mot vackert vinterlandskap

Solsemester i all ära, det är ju något vi uppskattar, men, något annat som kan vara minst lika trevligt, det är att boka skidresa. Det finns gott om billiga skidresor att välja mellan, så det behöver inte kosta direkt så mycket heller. En billig skidresa kan vara perfekt nu, när det snart är säsong. Det finns ju en mängd olika skidorter att välja mellan med. 

Vilken skidort är den bästa?

När du sitter där hemma och ska boka en skidresa, så kanske du funderar på vilken skidort som är bäst. Det beror lite på vad du är ute efter på din skidsemester. Åker du själv, eller med familjen? Det finns skidorter som är bättre anpassade för barnfamiljer till exempel. Sedan är ju frågan om du ska välja en av alla skidorter vi har i Sverige eller om det är annat som lockar. Många vill ju gärna åka till franska eller italienska alperna. Sedan finns det så klart en massa andra skidorter runt om i världen att välja med för den delen.

Hyra eller köpa utrustning?

Om du är en person som ofta åker skidor, så kan det vara värt att satsa på egna skidor, pjäxor med mera. Men är det bara en resa då och då så kan det vara smidigare att hyra sånt på plats. Så slipper du dra med dig själv. Men det är så klart även upp till dig, vad du föredrar för något.

30 Aug 2018