Dags byta fönster!

Man måste byta fönster då och då. Fönster har inte så lång livslängd, som man önskar. Väder och vind gör sitt för att slita ut dem man från början tyckte var fina och starka. Så då det är dags att byta fönster, vilka är bra fönstertillverkare? Vi har hittat Westcoast Windows som vi anser uppfyller de höga krav vi har på fönster. Dels är de underhållsfria, vilket är mycket viktigt, men ännu viktigare är det att de är miljövänliga.

Miljövänlighet i första hand

Vårt krav är att de bland annat använder energisnåla material som kan återvinnas eller förbrännas på ett bra sätt. Westcoast Windows använder inget impregnerat virke i produkterna, och har enbart vattenbaserade färger.De gör dem enligt SP's P-märkningssystem, vilket innebär hög kvalitetskontroll i produktionen och på slutprodukten.

Allt viktigare med miljön

Som omvärlden ser ut nu behöver alla goda krafter tänka och handla så miljövänligt som möjligt, till och med när man beställer fönster. Allt material som används ska ju gå efter de kriterierna, anser vi. Det vi gör ger ju avtryck i historien och på miljön, så det är ju bara en logisk och vettig konsekvens. Aldrig förr har vi sett en sådan effekt på världen som den vi människor har gjort. Det är hög tid nu!

12 Aug 2017