Dags för huvudstadsresa?

Vill du resa till Stockholm? Det finns många anledningar att åka till Stockholm i sommar. Oberoende väder, finns det alltid något du kan göra. Gröna Lund, Skansen, Junibacken, för barnen och ungdomarna. Vill man inte åka runt i karusell, finns det utställningar och museer. Man kan med fördel åka sightseeingbåt, hop-on-buss (gratis), se sommarteater (gratis) och mycket, mycket mera. Man kan även bada nästan var som helst i Stockholm, bara vädret tillåter.

Matutflykter

I Stockholm kan du smaka på de flesta olika matkulturer som ryms inom Sverige, inte bara den traditionella maten som kinesiskt, italienskt och grekiskt, utan även koreanskt, japanskt, thailändskt, libanesiskt, pakistanskt, indiskt, afrikanskt och persiskt, bara för att nämna några. Sverige har mer än kanske något annat västerländskt land tagit in de olika matkulturer som kommit med de som flyttat in. Maten brukar omnämnas som en i särklass intressant och kulinarisk upplevelse.

Hotell och boende

Så kommer vi till det som också är viktigt; var ska du bo? Hur ska du bo? Om du hellre vill lägga dina pengar på nöjen, mat, upplevelser i Stockholm, varför inte pröva att bo på vandrarhem? Det skiljer inte så mycket från ett vanligt hotellboende, minus frukosten, men även de mer ekonomiska vandrarhemmen har frukost som man kan köpa för under 100-lappen. Vill du fundera och planera kan du använda dig av en site som jämför hotell och vandrarhem i Stockholm.

6 Jun 2017