Det är bästa packningen på resan!

Det är svårt detta med packning. De flesta som åker iväg på semester vill helst ha så lätt packning som det bara är möjligt. Få gillar att släpa på tunga resväskor på sin resa. Samtidigt vill man inte råka ut för att behöva något som man har lämnat hemma. En bra regel i sammanhanget är att fråga sig själv om man inte kan köpa det som man nu råkar sakna hemma? Kan man låna? Eller har man saker som är så unika att de inte kan ersättas? Vill du ha en lätt packning, kan du ta till dig några bra tips som kommer från bloggen Packa lätt.

Tips på bästa packningen

  • Tips nummer ett är att du verkligen frågar dig själv om du kommer att behöva de föremål eller plagg du tänkt packa ner? Kommer du att använda plaggen? Måste du ha med dem? Finns det något som du kan köpa på plats?
  • Det går utmärkt att att kolla väderprognoser för åtminstone en vecka i förväg. Säger väderleken att det ska bli varmt och soligt kan du lugnt strunta i regnkläder och tunga, varma kläder.
  • Kommer du verkligen att läsa alla de där böckerna vid poolen eller finns det något annat du hellre vill göra på din semester? Behöver du både dator, surfplatta och mobil? – Våga lämna saker hemma.
  • 3 Oct 2017