Vinterns fröjder

Denna blogg handlar ju i första hand om sommaren och allt underbart man kan ägna sig åt då. Nu är vi bara några dagar från midvintern, men också julen såklart, som muntrar upp en hel del. Snart är det januari och februari och då gäller det att ha panerat något som man kan fördriva tiden med, för särskilt muntert är det inte att springar i sitt ekorrhjul just dessa månader. Själv har jag jakt som hobby och jag brukar spendera januari och februari med att jaga för efter februari är jaktsäsongen för de flesta över. Våren är på gång och man kan börja ågna sig åt andra skojigheter och snart nog kommer sommaren med allt vad det bjuder på av underbara tillfällen, men det blir inte mer jakt fram till tidigast augusti.

Som ett barn i en godisbutik

I år har jag en hel del nya roliga jaktkläder, -skor och -prylar så jakten är ännu roligare än vanligt. Jag hittade en mycket bra jaktbutik och handlade loss där för någon månad sedan. I januari åker jag på jaktresa med några vänner och det ser jag verkligen fram emot. 

Men, som sagt, först julmys i nära och käras sällskap. Semester från och med 21:a december och ända fram till 3e januari - här ska vilas, ätas, skrattas och umgås. Nog för att sommaren är den bästa årstiden generellt, men vintern bjuder på en hel del mys den med.

21 Dec 2018