Städat på kontoret

Det är inte klokt så smutsigt det kan bli på kontoret. Har ni varit med om det? Kaffefläckar på skrivbordet, tangenterna och i vestibulen, på golvet! Det var vad jag hittade senast jag tittade efter. Usch! För att inte tala om det gemensamma pentryt. Det hjälper inte fastän man satt upp en lapp med att: "Din morsa städar inte här". Det är alltid som om "någon annan" ska städa upp efter folk. Jag har fått nog, nu tänker jag anlita en städhjälp till kontoret!

Få rent på kontoret inte dyrt

Jag har hittat et site på nätet som heter Rent hem som också har kontorsstädning i Stockholm. På deras hemsida står det att man kan bestämma hur ofta man vill ha städningen utförd, och att de i så fall anpassar sig efter ens önskemål och efter kontorets storlek och användning. Man kan tydligen få ett kostnadsfritt möte då man går igenom vad man önskar och berätta om arbetet på ens kontor. Det låter bra, alla kontor är väl olika och har olika behov. Vårt behov är det jättesmutsiga pentryt och vi skulle behöva en storstädning av det minst en gång i veckan, kanske oftare.

Få det städat är skönt

Det skulle verkligen vara bra att få det städat, det skulle minska friktionen mellan kollegerna och vi slapp tjata om det smutsiga gemensamma utrymmena. Det skulle frigöra en massa energi och eliminera irritationsmoment. Det är viktigt hur vi har det på jobbet och städningen är en av de sakerna. Bara att få bort alla kaffefläckar som finns här och där på golvet. Jag åtminstone irriterar mig på sådana saker. Jag vill ha en ren arbetsyta när jag jobbar. Nu ska jag sluta gnälla och ringa Rent hem i stället!

23 Jun 2017